KULLANIM SAHASI/ ENDİKASYONLARI
• Vitamin ve amino asitlerin akut ve kronik eksikliklerinin giderilmesinde,
• Hayvanların büyümeleri için gerekli olan elementlerin sağlanmasında,
• Hayvanların gelişimlerini tamamlamalarında,
• Verimlerini, yemden yararlanma oranlarını arttırmada,
• Bağışıklık sistemlerini güçlendirmede,
• Mortalitenin düşürülmesinde,
•Malnutrisyonun, yağlı karaciğer olgularının, stres periyotlarının, iyileşme dönemlerinin, gebelik durumlarının iyileştirilmesinde,
• Hastalık dönemlerinde organizmanın desteklenmesinde,
• Atlarda hayvanların koşu ve yarışa hazırlanmalarında ve sonrasında kas ve eklemlerin desteklenmesi amacıyla kullanılır.
•Kanatlılarda olumsuz çevre koşullarında, nakliye, aşılama, gaga kesimi ve dalgalı verim dönemlerinde, toksikasyon olaylarında, tüy dökümünde, yumurtlamaya başlama dönemlerinde ve antibiyotik kullanımı esnasında ve sonrasında,
KULLANIMI ŞEKLİ
Sığır, koyun-keçi ve atlarda klasik genel doz olarak ton içme suyuna 1 L katılır. Kanatlılarda 1 ton içme suyuna 1-2 L katılarak 3-5 gün boyunca kullanılır.Pratikte hayvan başına içme suyuna ilave edilerek; Sığırlarda: 25-50 ml, Buzağılarda: 5m Koyun-Keçilerde: 2.5-5 ml Kuzu ve oğlaklarda: 1-2 ml uygulanır. Atlarda: 50 ml 7-10 gün boyunca uygulanır, yarış öncesi dozaj atlarda 100 ml’ye kadar çıkarılır. Arılarda: İlkbahar ve sonbaharda 50ml/50L besleme şurubuna katılır. Hayvan veya sürünün genel durumuna bağlı olarak; sığır, koyun ve keçilerde ürünün uygulama süresi veteriner hekim tarafından belirlenir.
Ticari Takdim Şekli: 100 GR - 250 GR - 500 GR - 1 L ve 5 L’lik plastik şişe ve bidon ambalajlarda sunulmaktadır.
BU BİR İLAÇ DEĞİL YEM PREMİKSİDİR. TEDAVİ AMAÇLI KULLANILAMAZ.
İÇERİKLER | Her Litrede | ||
L-ALANİNE | ALANİN | 10.000 | MG/L |
L-ARGİNİNE | ARJİNİN | 15.000 | MG/L |
L-ASPARAGİNE | ASPARAJİN | 500 | MG/L |
L-ASPARTİC ACİD | ASPARTİK ASİT | 5.000 | MG/L |
L-CYSTEİNE | SİSTEİN | 7.000 | MG/L |
L-GLUTAMİC ACİD | GLUTAMİK ASİT | 25.000 | MG/L |
L-GLUTAMİNE | GLUTAMİN | 5.000 | MG/L |
GLYCİNE | GLİSİN | 15.000 | MG/L |
L-ISOLEUCİNE | İZOLÖSİN | 10.000 | MG/L |
L-LEUCİNE | LÖSİN | 20.000 | MG/L |
L-LYSİNE | LİZİN | 10.000 | MG/L |
L-METHİONİNE | METHİYONİN | 20.000 | MG/L |
L-PHENYLALANİNE | FENİLALANİN | 15.000 | MG/L |
L-PROLİNE | PROLİN | 10.000 | MG/L |
L-SERİNE | SERİN | 10.000 | MG/L |
L-THREONİNE | TREONİN | 15.000 | MG/L |
L-TRYPTOPHAN | TRİPTOFAN | 2.000 | MG/L |
L-TYROSİNE | TİROZİN | 550 | MG/L |
L-VALİNE | VALİN | 20.000 | MG/L |
ÇİNKO | ÇİNKO GLİSİN ŞELAT | 10.000 | MG/L |
BAKIR | BAKIR GLİSİN ŞELAT | 5.000 | MG/L |
DEMİR | DEMİR GLİSİN ŞELAT | 10.000 | MG/L |
MANGAN | MANGAN GLİSİN ŞELAT | 10.000 | MG/L |
SODYUM | SODYUM BENZOAT | 5.000 | MG/L |
POTASYUM | POTASYUM SORBAT | 5.000 | MG/L |
SİTRİK ASİT | SİTRİK ASİT ANHİDRAT | 2.500 | MG/L |
PROPİLEN GLİKOL | MONO PROPİLEN GLİKOL | 50.000 | MG/L |
M.O.S. | MANNAN OLİGO SAKKARİT | 10.000 | MG/L |
AROMA | KAVUN AROMASI | 5.000 | MG/L |
SU | DEİYONİZE SU | q.s.p. | MG/L |